Inana

Verhaal van je leven website

http://www.verhaalvanjeleven.be

Droom jij van een eigen boek? Wil je een verhaal vertellen dat mensen ontroert en dat ze willen doorvertellen? Wil je jouw verhaal doorgeven aan jouw kleinkinderen en de kinderen die na hen zullen komen? Wil je niet vergeten zijn? 
In mijn nieuwe website 'verhaal van je leven.be' vind je veel tips, blogs, en pdf's die je gratis kan downloaden en die je vast en zeker kan gebruiken als je je levensverhaal wilt neerschrijven!

 

Zelf je (levens)verhaal schrijven?

Tijdens een ludieke schrijfweek begeleid ik jou individueel bij het schrijven van jouw verhaal. Samen ontdekken we de kern van je verhaal: waarom wil je jouw boek schrijven, voor wie en vooral: wat levert het jou op als je jouw verhaal schrijft?

Tijdens de schrijfworkshop verblijf je een week lang in mijn huis. Je hebt een eigen kamer en verschillende schrijfplekjes om je terug te trekken. Er is tijd, rust en ruimte om via ludieke schrijfopdrachten vorm te geven aan jouw verhaalidee en verhaalstructuur. Je stelt jouw verhaallijn op, ontdekt jouw vertelperspectief en de rode draad in jouw verhaal. Ik zorg ervoor dat jij jouw unieke vertelstijl vindt en dat je gefocust blijft . Na een heerlijke , intense week hoef je thuis alleen nog maar te schrijven tot je boek klaar is.

Tarief

1500€ , maaltijden en overnachtingen inclusief.

Waar

Elstrekenweg 71, 3520 Zonhoven. Op enkele stappen afstand van het natuurdomein Bokrijk.

 

Vertel het verhaal van je leven en ik schrijf het boek!

Hoe vaak heb je al gezegd: Over mijn leven kan ik een boek schrijven.  Dat betekent dat je heel wat te vertellen hebt aan de mensen uit de toekomst. Je hebt een uniek levensverhaal dat je wil bewaren en nalaten voor jezelf, jouw kinderen,  kleinkinderen en jouw liefste vrienden.  Alleen weet je niet waar je moet beginnen?  Ik kan goed luisteren, ik hou van verhalen en ik  wil graag jouw verhaal opschrijven. Bovendien beleef je je leven opnieuw, met alle geuren en kleuren terwijl je vertelt. Dat op zich is al een hele beleving!

  1. Ik kom drie keer bij jou langs om jou te interviewen. Dat interview neem ik op. Ik vraag je ook naar foto’s.
  2.  Ik schrijf de interviews uit en ontdek voor jou een sterke verhaallijn.
  3. Jij bepaalt of er foto’s in jouw boek mogen en je leest de tekst na.
  4. Ik laat een professionele vormgever  op jouw boek los en daarna laat ik het boek drukken en bij jou afleveren.

Werkwijze

Schrijfkamp De held in je eigen verhaal (22 tot 26 juli 2024)

<p>schrijfkamp voor tieners</p>

Schrijfkamp De held in je eigen verhaal

Hoe verzin je een spannend verhaal waarin jij zelf een geloofwaardig personage bedenkt, dialogen schrijft en een spannend avontuur opbouwt?
In dit avontuurlijk schrijfkamp begeleidt Ina Vandewijer jou met originele opdrachten, verrassende ontspanningsmomenten en sportieve spelletjes.
Voor jonge schrijvers van 14 tot 16 jaar (max. 6 deelnemers)
Info:www.inana.be
Wanneer: van 22 tot 26 juli 2024
Basistarief: € 300
Mail: ina [dot] vandewijer [at] outlook [dot] com

De held in je eigen verhaal

schrijfcursus tieners
Droom jij van een eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend of inspirerend verhaal vertellen? In een ontspannen sfeer experimenteer je met verschillende genres. Je gaat op zoek naar je eigen thema's en jouw eigen schrijfstijl. Je wordt de held in jouw eigen verhaal.

Programma

Inhoud syndiceren

Website door Emilie Govaerts