Kamp - De held in je eigen verhaal (3 juli tot 7 juli 2017)

DE HELD IN JE EIGEN VERHAAL 

Hoe verzin je een spannend verhaal waarin jij zelf een geloofwaardig personage bedenkt, dialogen schrijft en een spannend avontuur opbouwt? In dit avontuurlijk schrijfkamp begeleidt Ina Vandewijer (bekroond jeugauteur) jou met originele opdrachten, verrassende ontspanningsmomenten en sportieve spelletjes. Voor jonge schrijvers van 13 tot 15 jaar. Info: www.inana.be

Wat: Schrijfkamp 

Waar: Inana
Wanneer: van 3 juli tot 7 juli 2017  
Basistarief: € 250

Uitvoerder : Ina Vandewijer (jeugdauteur)

De held in je eigen verhaal

Voor jongeren van 13 tot 15 jaar die een week lang hun passie willen volgen.

 

Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend of inspirerend verhaal vertellen? In een ontspannen sfeer experimenteer je met verschillende genres. Je gaat op zoek naar je eigen thema’s en jouw eigen schrijfstijl. Je wordt de held in jouw eigen verhaal.

In deze schrijfweek helpt jeugdauteur Ina Vandewijer jou bij het schrijven van een spannend verhaal met een begin, een midden en een einde. Wat zich daartussen afspeelt, verzin je zelf. Waar speelt het verhaal zich af? Wie zijn de personages in jouw verhaal? Wat is het probleem en hoe eindigt dit avontuur? Je krijgt een heleboel leuke schrijfopdrachten, je leert zintuiglijk waarnemen en jouw inlevingsvermogen groeit. Je maakt ook kennis met journalistiek schrijven en je ontdekt hoe je jouw blog boeiend maakt. Je deelt je fantasie met andere jongeren en er is tijd en ruimte op te sporten en spellen te spelen in het recreatiedomein Bokrijk.

 

Waar: Inana, Elstrekenweg 71, 3520 Zonhoven.

Wanneer: maandag 3 juli (09:00u.) tot vrijdag 7 juli (17:00u)

Voor wie: lettervreters, fantasten, boekenwurmen en ander schrijvend ongedierte van 13 tot 15 jaar. (max. 8 deelnemers!)

Tarief: 250€

 

Website door Emilie Govaerts